Краків як авіаційні ворота для українців: зручність плюс краса

Польський Краків – один з найзручніших варіантів для українців потрапити до інших країн світу літаком. Від нього порівняно недалеко їхати до українського кордону, а саме летовище приймає чималу кількість рейсів. Як найзручніше дістатися до цього аеропорту з України та чому Краків слід розглядати не лише як базу для пересадки, читайте на УНІАН.Туризм.

Вже понад два роки Україна живе без цивільної авіації. І поки чиновники та експерти продовжують аналізувати можливість відновлення пасажирського авіасполучення в умовах повномасштабної війни Росії на нашій території, українці вимушені добиратися до різних країн світу через аеропорти сусідніх країн.

Найкращим варіантом для українців наразі є аеропорти Польщі, адже саме до цієї країни нині найпростіше добиратися, навіть попри триваюче вже близько півроку блокування польськими фермерами автомобільного кордону з Україною. Між двома країнами чудово налагоджене залізничне сполучення – одразу по кілька поїздів щодня курсують до Варшави, Перемишля та Хелма, і це значно полегшує шлях до місцевих аеропортів.