Гра в покер під алкоголем

Ситуація.

Ви відмінно провели вечір в компанії своїх друзів і, звичайно ж, випили трохи міцних напоїв. І ось, зараз ви повернулися додому і не знаєте, чим зайнятися. Ви помічаєте стоїть в кутку комп’ютер і згадуєте, що у вас є трохи грошей на акаунті в одному з покер румів.

Ви випили трохи більше, ніж очікували, але тим не менш відчуваєте себе на всі 100 і впевнені, що зможете обіграти більшість опонентів, збільшивши тим самим свій банкролл, і, тим самим, зробити собі вранці непоганий сюрприз.

Наступна помилка.

Ви сідаєте за один з 6-max столів з найменшою кількістю гравців, оскільки саме таким чином ви зможете отримати більше екшену проти слабких гравців, і вам буде простіше перегравати їх. Перші десять хвилин проходять в тиші і спокої, ніяких значних виграшів або програшів. Але все ж тільки починається.

Через кілька хвилин гра стає нудною, і ви вирішуєте провернути кілька «крутих» прийомів, щоб стало веселіше. Наступної миті ви вже ре-рейз опонента практично без аутів на поліпшення, а потім йдете в ва-банк, сподіваючись на магічну вісімку, яка закрила б ваш Раннер-Раннер стріт. І це все проти опонента, у якого топ допер (кращі дві пари) з флопа.

Ви набагато більше схильні до тільта, коли граєте в покер п’яними.

Смутно знайоме явище? Можливо, останній раз, коли ви грали в покер п’яним, все було трохи інакше. Можливо, ви змогли подвоїтися або потроїтися за декількома столами. У будь-якому випадку існує дуже велика кількість гравців в покер, які сідають за покерний стіл в п’яному вигляді. Це трапляється навіть з кращими з нас.

Проблеми, що випливають з гри в покер в п’яному вигляді
Ні для кого не секрет, що алкоголь має фантастичну можливість зраджувати вам почуття непереможності і впевненості в собі, а ці речі краще залишити поза покерного столу.

Кожен раз, сідаючи за стіл в п’яному вигляді, ви напевне збираєтеся показати щось надприродне, граючи просто в свій кращий покер, роблячи неймовірні Рідс і, звичайно ж, виграючи великі банки. Але після декількох рук ваша гра починає погіршуватися, ви починаєте проводити дурні розіграші, з’являється бажання вигравати банки, а не реальні гроші. Кожна сесія в п’яному вигляді — це -EV.

Більшість гравців, які визнали свої власні помилки, можуть з упевненістю Вам сказати: «Ніколи не грайте в покер п’яними!». Може бути, це здасться для вас складної задачі, але, незважаючи на це, алкоголь і покер — це дуже погане сполучення, незалежно від того, наскільки сильно ви впевнені в своїх здібностях і рівні гри.

Покер — психологічно вимоглива гра, і ви повинні знаходитися в відмінному стані під час гри, щоб аналізувати і продумувати розіграш кожної конкретної руки і приймати найбільш вигідні рішення за покерним столом.

Говорячи загалом, щоб зробити кожну сесію максимально прибутковою, ви повинні сідати за стіл в тверезому розумі і бути повністю сфальцьованими на грі.

Рішення? Навчіться контролювати себе (або будьте готові програвати).

Гра в покер під впливом алкоголю — це, ймовірно, один з найголовніших чинників, які призводять до програшу грошей в онлайн покері.

Ніхто не буде стежити за вами і не підпускати до комп’ютера, коли ви приходите додому п’яним, тому просто будьте готові програти те, що далося вам нелегким шляхом. Звичайно, бувають випадки, коли ви виграєте трохи грошей під впливом алкоголю, але в більшості випадків сесії в п’яному вигляді закінчуються розгромом і зменшенням вашого банкролла.

Висновки по грі в п’яному вигляді
Отже, в двох словах, якщо ви дійсно не хочете програвати ваш банкролл, кожен раз, коли йдете на святкування якого-небудь заходу, блокуйте собі можливість гри на 24 години. Вранці ваш банкролл скаже вам спасибі.

Ну, а якщо ви читаєте цю статтю в тверезому вигляді, то непогано було б звернутися до розділу стратегія гри в покер.