Book of Secrets 6 від Synot Games

Synot Games виявив стародавні скарби в новому слоті Book of Secrets 6. Відправляючись через таємниці єгипетського фольклору, Synot Games пропонує гравцям копати давно занедбані гробниці, щоб розкрити багатство у своєму відеослоті з п’ятьма барабанами та 10 лініями виплат.

Book of Secrets 6

Якщо гравець приземляє три або більше диких символів де-небудь на барабанах, присуджується 10 безкоштовних обертань. Ігрові автомати безплатно без реєстрації допоможуть вам виграти більше грошей!

На початку режиму безкоштовних обертань символ — крім дикого — вибирається як Спеціальний символ. Після регулярної виплати виграшів спеціальні символи можуть розширюватися і виплачуватись незалежно від їх позиції на лінії виплат. Розширення спрацьовує лише за наявності достатньої кількості символів для виграшу.

Крім того, якщо додаткові три або більше диких символів потрапляють на барабани під час раунду безкоштовних обертань, присуджуються додаткові 10 обертань з тим самим спеціальним символом.

Book of Secrets 6 reels

Заголовок також має функцію азартних ігор. Цей режим, який може бути активований після будь-якої перемоги в базовій грі, є картовою грою, де гравці повинні вгадати колір наступної розкритої карти.

Правильна здогадка вдвічі перемагає гравців, але вгадує неправильно, і гравець програє свою перемогу. Гравці можуть грати в азартні ігри до 10 разів за одну функцію, а картка Джокера замінює будь-який колір.

Слот постачається з 94,01% відсотка RTP.