В AB InBev Efes Україна запустили онлайн платформу «ВиBEERрай», яку пізніше презентували на конференції

На нещодавній конференції, було презентовано нову онлайн платформу «ВиBEERрай» від компанія Ab InBev Efes Україна. Також на FMCG-конференції за новим кейсом запуску вищевказаної B2B платформи, було розказано не тільки про шлях створення даного сервісу, але і про плани на майбутнє. Від компанії Ab InBev Efes Україна на конференції був присутній Ярослав Сидорик, який обіймає посаду національного менеджера по технологіям та процесам продажів. У презентації від Ярослава Сидорика було детально розказано про нову онлайн платформу, а також в процесі обговорення платформи «ВиBEERрай» були підняті теми щодо наявної тенденції ринку, проблем з якими довелося зіткнутися компанії Ab InBev Efes Україна при запуску B2B платформи, а також її показники в цифрах.

Спочатку ідея про створення такої платформи прийшла через світову пандемію, адже важливо, щоб клієнт мінімально контактував з продавцем, тому і був запущений сервіс «ВиBEERрай» від компанії Ab InBev Efes Україна. Нова платформа «ВиBEERрай» від Ab InBev Efes Україна створена не тільки для суттєвої мінімізації соціального контакту, але і для зручності клієнта, адже зробити замовлення можна в будь-який час доби.

Уже за поточними даними після запуску онлайн платформи «ВиBEERрай» понад 15% нових замовлень перейшли в онлайн, а до кінця року таке зростання вторинних обсягів каналу традиційної торгівлі і HoReCa планується підвищити до 30%.

Закуповувати продукцію через нову В2В платформу «ВиBEERрай» від Ab InBev Efes Україна набагато простіше і безпечніше

Сьогодні завдяки платформі «ВиBEERрай» клієнти компанії Ab InBev Efes Україна можуть купувати продукцію більш ніж з вісімдесяти складів дистриб’юторів по всій країні. При цьому кількість торгових точок, які працюють в системі, досягла показника у п’ятнадцять тисяч. На кінець року в планах Ab InBev Efes Україна передбачено розширення торгових точок на платформі до двадцяти трьох тисяч.

Онлайн сервіс «ВиBEERрай» від компанії Ab InBev Efes Україна був створений першим в індустрії пивної продукції України, а його робота грунтується на течіях сучасної тенденції пов’язаної з умовами карантинних заходів і онлайн закупівель. Також варто додати, що новий сервіс дозволяє не тільки закупити пивну продукцію, але і супутні товари для даного напрямку бізнесу, що в свою чергу також дуже зручно і істотно зменшує соціальні контакти.