Енерджі трейд груп – новий рівень на енергетичному ринку

З тих пір як був відкритий приватний ринок поставок природного газу українським споживачам (це сталося в 2015 році), компанія Енерджі трейд груп зуміла завоювати лідерство в цій галузі. Це їй вдалося завдяки впровадженню сучасного, по-справжньому європейського, підходу роботи з клієнтами, що стосується найвищого рівня клієнт сервісу і діджіталізаціі звичних послуг. Для цього був створений спеціальний веб сервіс під назвою «електронний кабінет клієнта», де можна керувати послугами від Енерджі трейд груп не виходячи з офісу.

Електронний кабінет від Енерджі трейд груп

Багато звичних всім послуг сьогодні переходять на цифровий рівень і енергетичний ринок не може бути винятком, тому в Енерджі трейд груп розробили «електронний кабінет клієнта», щоб прискорити взаємини між клієнтом і енергетичним провайдером. Користуючись таким сервісом від Енерджі трейд груп можна зручно здійснювати звичні всім процедури, а також отримати і додаткові переваги. Серед зручностей електронного кабінету клієнта від Енерджі трейд груп варто відзначити можливість:

  • укладати договори на поставку необхідної кількості газу або електроенергії, підтверджуючи їх електронно-цифровим підписом (у тому числі і форвардні контракти);
  • зручно проводити аналіз спожитих ресурсів, щоб розуміти необхідний обсяг споживання на наступний період;
  • запитувати інформацію з приводу роботи Енерджі трейд груп у спеціально створеного чат-бота.

Судячи з відгуків клієнтів Енерджі трейд груп, така система виявилася дуже зручною і її використання підтримує з кожним днем все більше компаній самих різних галузей бізнесу по всій країні.

Нові представництва Енерджі трейд груп по Україні

Не дивлячись на роботи в напрямку діджіталізаціі, в Енерджі трейд груп не забувають і про тих клієнтів, які звикли до більш звичного формату співробітництва з енергетичним провайдером, за допомогою особистого спілкування з менеджером в офісі енергетичного провайдера. Для цих цілей в Енерджі трейд груп регулярно відкривають нові представництва по всій Україні. Вже сьогодні представництва Енерджі трейд груп розташовані в 17 регіонах країни, а до кінця року, за заявою керівництва компанії, вони будуть по всій Україні.

Більшість нововведень, які проводять в Енерджі трейд груп, продиктовані побажаннями клієнтів, адже саме такою має бути стратегія сучасної клієнтоорієнтованої компанії.